Renovering invändigt Motala

Dagverket – renovering invändigt Motala

Vi renoverar insidan

Välkommen till Dagverket, ett företag som erbjuder i stort sett allt inom bygg. Vi är det perfekta alternativet av företag för alla i Motala som behöver hjälp med renovering invändigt. Här står hållbarhet och kvalitet i centrum, vi sätter en ära i att leverera ett resultat som kunden ska kunna glädja åt under många år framöver. Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion där vi går igenom hur vi bäst kan utföra din renovering så det blir som du vill ha den!

Om oss

Dagverket startade 2018 av Christian Säll.

Vi är helt öppna för förslag och gillar alla typer av nya utmaningar. I början var planen att bygga altaner, pooldäck och trädäck men har utvecklats till något betydligt större. I nuläget kan man vända sig till oss när det gäller alltifrån bygg till trädgård!

Renovering invändigt Motala

Små & stora uppdrag

Det är inte omfattningen på arbetet som avgör ifall vi är intresserade av åta oss uppdrag. För oss är alla kunder lika viktiga oavsett om det är ett litet eller stort jobb.

Alltid nöjda kunder

Nöjda kunder är såklart det viktigaste av allt. Vi arbetar på ett sätt där vi verkligen tar reda på vilka behov, förutsättningar och önskemål som föreligger, och lägger upp arbetet utifrån det.

Renovering invändigt Motala

Vad vi erbjuder för tjänster

Både privatpersoner och dem som representerar företag eller bostadsrättsföreningar är välkomna att anlita oss för renovering invändigt eller någonting annat. Är du en privatperson kan du få skattereduktion för jobbet. Läs mer om rot- och rutavdrag på Skatteverkets hemsida.

Bygg

Det mesta som har med bygg att göra hjälper vi till med. Vi är experter på altaner, trädäck och pooldäck men även takbyte och golvbyte. Även snickeriarbeten, stora som små, erbjuder vi, till exempel staket.

Renovering

Vi kan vara behjälpliga med villa- och lägenhetsrenoveringar. Vill du kanske göra om köket? Vi kan totalrenovera det, eller så byter vi skåpsluckor och gör det utifrån de önskemål och den budget som just du har.

Trädgård

När det kommer till trädgård så kan vi klippa buskar och träd, klippa gräsmattor och rensa i rabatter med mera.

Utförda arbeten

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Dagverket

EKEBYBORNA 280 FINLAND, 591 95 Motala

073-541 21 30

dagverket@gmail.com

Välkommen

Dagverket är det perfekta valet av företag för dig i Motala med omnejd som behöver hjälp med renovering invändigt.